Top

Zwemmen met whale sharks is ontzagwekkend en ongelooflijk. Kortweg, het verandert je leven. Je moet het dus minstens een keer in je leven hebben gedaan. Dit zijn de woorden die elke dag weerklinken van mensen die een paar meter van een walvishaai of een bultrug hebben gezwommen. Hoe dan ook, het is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. Lees verder en ontdek hoe uniek deze ervaring is!

Waarom zwemmen met walvishaaien?

Tijd vertoeven in het water met ’s werelds grootste vis is tegelijkertijd opwindend en sereen, het is een geweldige en onvergetelijke ervaring. Je zult verrast zijn door hun enorme omvang die je ronduit overschaduwd. Gelukkig voor ons filteren walvishaaien hun voedsel, zoals een stofzuiger. Hun nieuwsgierigheid naar mensen heeft niets te maken met hun zoektocht naar voedsel. Onder andere plankton, krill, viseieren en kleine vissen is het typische dieet van een walvishaai. Als je kunt zwemmen, kun je ook snorkelen en dus ook een ongelooflijke tijd beleven met deze zachte reuzen! Bovendien zijn er geen leeftijdsbeperkingen, dus iedereen kan mee.

Het moment wordt voor je vastgelegd

Ben je zodanig onder de indruk en vergeet je foto’s te nemen? Dan hoef je niet te panikeren. Er is altijd een onderwaterfotograaf aan boord die je een blijvend aandenken aan je duik met whale sharks kan bieden. Het enige wat je dus hoeft te doen, is deze ongelooflijke ervaring in je opnemen en genieten van die grote jongens naast je! Bovendien leer je alles van de walvishaai van de besten. De duikinstructeurs die met je mee het water ingaan, zijn doorgaans allemaal zeebiologen. Ze geven je alle informatie over deze verbazingwekkende wezens en de andere zeedieren die je ook zult tegenkomen. Afhankelijk van de tijd van het jaar, zie je ook manta’s, schildpadden, dolfijnen en nog veel meer.

0